Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük, hogy értékes idejéből néhány percet cégünk megismerésére fordít!

Az Integral-Bau Bt. 2001-ben családi vállalkozásként alakult, azóta a tulajdonosi kör nem változott. Kezdetben a faipari gépek kereskedelme és telepítése volt a fő profilunk, akkoriban jelentős igény mutatkozott jó állapotú és minőségű használt gépek beszerzésére. Több fűrészüzem áttelepítésére is sor került, amelyek hozzájárultak partnereink piacképességének javításához.






Akár faiparos, akár mezőgazdász gondolkodik megemelkedett hőigényének ellátásában, az alternatív energia, ezáltal a keletkezett hulladék felhasználása mindenképpen szóba jön. Termékeik árának jelentős hányadát teszi ki az energiaköltség, ezért a leghatékonyabb technológiát keressük meg minden ügyfelünk számára. Ezen felül a fűtési rendszereket kiszolgálandó berendezéseket is szállítunk megrendelőink részére: például a teljes rendszerben megvalósuló beruházások, mint a faipari elszívó berendezések, a hulladék tárolására alkalmas silók és daráló gépek is.






Ezek segítségével tesszük teljessé ténylegesen a hulladék hasznosítását, aminek köszönhetően a keletkezett hulladék nem „gond” többé, hanem érték.

Székhely: H-2000 Szentendre, Puskin utca 34.

Weboldal: www.integralbau.hu


Kapcsolat

Kapcsolattartó: Bándli Beáta

Mobil: +36 70 328 6913

E-mail: